dijous, 29 de desembre del 2016

10 anys, emociona't amb nosaltres!

Ja tenim als guanyadors del concurs de Nadal 
"10 anys, emociona't amb nosaltres"
Enhorabona a tots els que heu participat i moltes felicitats als guanyadors. Aquí teniu el llistat:



I si voleu veure els treballs guanyadors....
feu click

Trencant tòpics: Batecs



0
Autor/a: Javier Ruescas i Francesc Miralles


I si la persona correcta es troba a la distància equivocada?

Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l’un de l’altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben un missatge els batecs del cor se’ls acceleren?

La història comença amb una conversa d'en Remo, el protagonista, amb la seva germana Adela, on li explica que ha perdut el seu vol cap a Los Angeles. Ell, però, no està gens preocupat, ja que a l'aeroport ha conegut una noia genial, la Carol, que tampoc ha pogut pujar a temps al seu avió. Ella, no obstant, no viatja cap a L.A., sino cap a Tòquio. Resulta que la seva mare ha mort de càncer fa poc i ha d'anar a viure amb el seu pare. A la Carol no l'atrau gens haver de marxar a l'altra punta del món amb ell perquè gairebé no el coneix; els seus pares es van divorciar fa molts anys.


Així doncs, a partir d'aquest plantejament inicial, els dos adolescents mantindran converses des de l'altra banda del planeta gràcies a l'aplicació de mòbil Heartbits, que seria l'equivalent a la famosa app de missatgeria instantània Whatsapp.