dijous, 21 de juliol del 2016

Trencant Tòpics:


0
Autor/a: Pasqual, Gemma
Col·lecció: Antaviana

 Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre és diferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat. Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant història a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncer abans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut el Premi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, amb un jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més, ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos del món anglosaxó: la Medalla Carniegie al mèrit literari i la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.

Trencant tòpics: Laberint


0
Autor/a: Panicello, Víctor


Laberint és una novel·la distòpica que ens situa en un futur indeterminat en una societat oprimida en la qual els personatges principals s'enfronten a contradiccions entre el bé i el mal.


"El monstre va aparèixer de sobte davant seu, sorgit de la profunda foscor com si compartissim la mateixa naturalesa. Malgrat la seva enorme grandària, havia realitzat la maniobra sense fer gens de soroll. El parany es tancava i ja no podia tornar enrere... era massa tard!"