divendres, 11 de desembre del 2015

Trencant tòpics: Que l'amor ens salvi la vida


0
Autor/a: Escamilla, David

L’Elena té 19 anys i acaba de convertir-se en becària d’El show de Luca, un noi de 30 anys presentador televisiu amb fama de trenca-cors. Per evitar que el seu cap se li acosti, la jove es mostra distant i reservada des del primer dia.

Però en Luca aviat s’acostumarà a l’eficiència i serietat de la nova as-sistent. Un nit la noia es troba al seu cap plorant sol en un despatx. Aquest fet li farà descobrir un home sensible i fràgil que disfressa d’èxit i glamour el seu naufragi personal i un passat terrible que no ha compartit amb ningú. Atreta pel que comença a descobrir d’ell, la becària començarà una tímida amistat amb ell, que la tracta amb una inesperada delicadesa. Mentre la flama de l’amor va naixent,


L’Elena i en Luca viuran una història d’anada i tornada en la que l’enamorament dels dos xocarà amb tota classe d’impediments. Quan l’amo de la productora decideix emetre els últims set programes des de capitals europees, l’Elena sent que no serà capaç de contenir els sentiments que es remouen violentament al seu interior. No obstant, un cop de fortuna posarà al descobert un fantasma del passat d’en Luca que l’enfrontarà als seus temors… Aquesta història d’amor cui-nada a foc lent està a punt d’afrontar la prova definitiva.