dijous, 4 de desembre del 2014

Nova Secció!

Aquí teniu una nova secció del BLOC JOVE de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Hi ha qui pensa que els joves no llegiu, 
nosaltres, amb la vostra ajuda, 
tencarem els tòpics.
A partir d'ara, cada dijous, us farem una proposta de lectura recomanada per a vosaltres. Seleccionarem aquells llibres amb una temàtica divertida, actual, que respongui a les vostres qüestions, uns llibres per a gent amb inquietuds i ganes de gaudir d'un moment de pausa amb una bona lectura!

0 Autor/a: Pasqual, Gemma
Col·lecció: Antaviana

650 puntades són les que calen per cosir una pilota com la que han regalat a la Shakira pel seu aniversari. Una pilota perfecta, feta a mà i amb una característica especial: sis puntades en forma de creu per fora. Els records més amagats de la Shakira afloren de sobte, i la noia fa un viatge al món del passat, un viatge de 6.700 quilòmetres, que és exactament la distància que hi ha entre el Pakistan, el país on va néixer, i Barcelona, la ciutat on viu.
Recorda els anys que cosia pilotes clandestinament en una fàbrica, que desitjava tenir una família i aprendre de llegir i escriure, els anys que compartia un somni amb les companyes i els companys: ser fitxats per a l'equip de futbol Sialkot Blue i, així, poder sortir d'aquelles quatre parets on eren tancats. Un somni molt gran, però és que, a part de cosir pilotes, en aquell taller no tenien cap altra cosa a fer que bastir d'imaginació i de fantasia les seves míseres vides.